O MENI

Moje ime je Eva Dobovičnik. Že kar nekaj let z otroško radovednostjo raziskujem samo sebe in se spoznavam na različne načine. To mi predstavlja na?in življenja in v tem nadvse uživam. Rada tudi opazujem druge ljudi ter preko njih odkrivam nove, še neraziskane stvari o sami sebi. Skratka, sem prava mala raziskovalka svojega pravega Jaza. 🙂

Pri tem mi pomaga moj razigrani notranji otrok, s katerim počneva različne stvari – skupaj pleševa, pojeva, se igrava, skačeva, tečeva, se smejiva (včasih tudi težjim preizkušnjam). Na ta način je moje življenje bolj lahkotno, igrivo in preprosto.

Verjamem, da se nam vse v življenju zgodi z nekim namenom. Vse z namenom, da bolje spoznamo svoje globine, svoje bistvo. Kajti prepričana sem, da smo vsi globoko v sebi Svetloba in Ljubezen. Ko to odkrijemo, vse v našem življenju postane bolj radostno, igrivo, sproščeno in čarobno. Moje poslanstvo je, da to radost, igrivost, sproščenost in čarobnost širim med ljudi.

Nadvse rada zapisujem svoje misli in spoznanja, ki mi jih prinaša ter me uči Življenje. O tem imam namen izdati svojo prvo knjigo ter kasneje tudi predavati in svoje izkušnje deliti z drugimi.